FJORDSAFARI
Fjordsafari er noko som absolutt bør opplevast. Med utgangspunkt i Flåm eller Aurland kan du vera med på fleire typar forskjellige Fjordsafari. Varigheten kan variere fra korte turar på 1 1/2 time til skreddarsydde turar der heile dagen kan gå med. Det heile foregår i trygge og sikre omgivelsar.
 
 
Fjordsafari er først og fremst ein spesiell naturopplevelse, der du kjem tett innpå både fjorden og fjellet.  Du får informasjon om det rike dyrelivet, den spesielle naturen og kulturen samt ein god prosjon lokal historie.  Kankje får du eit glimt av havørn eller kongeørn. Sel og nise er ikkje uvanleg å sjå heller. 
 
I tillegg til dette kan du oppleva lokal kultur på nært hald med stølsdrift og geitehald i Undredal eller du kan la deg freista av eit herleg grillmåltid basert på lokale råvarer i Dyrdal, på veg inn til Gudvangen. Du kan også kombinera båtturen med ein fottur langs fjorden i lett turterreng. Eller du har lyst til å prøva deg som Viking i Vikingleiren i Gudvangen. Det er mange fleire spennande muligheter.
 
For meir informasjon og bestilling kontakt www.flamguide.no